Dajemo video zapise euroligaških utakmica

SportSport.ba oficijelni partner Eurolige!

Dajemo video zapise euroligaških utakmica

SportSport.ba

Kvalitetan rad našeg portala nije prošao neprimjećen ni van BiH, pa je na inicijativu medijskog odjela elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, SportSport.ba postao jedan od medija sa kojim će Euroliga ostvariti tijesnu saradnju u promociji košakaškog sporta.

SportSport.ba i Euroliga sarađivaće na promociji nove usluge koju ovo takmičenja nudi – Euroleague.TV.

Euroleague.TV omogućava svim zainteresovanim pretplatnicima da putem interneta uživo ili bilo kada u reprizi (”on demand”) gledaju sve utakmice Eurolige. Da biste se pretplatili na ovu, za košarkaške fanatike neizbježnu uslugu potrebno je registrovati se i slijediti upute na ekranu.

Registracija se vrši na oficijelnoj stranici Eurolige, klikom na dugme "SUBSCRIBE NOW".

Saradnja se Euroligom veliki je korak za naš medij, jer je to dokaz da značaja portala SportSport.ba ne samo u BiH ili regionu, nego u Evropi.”, rekao je Emir Haračić, urednik našeg portala. “Posebna je čast vidjeti logotip među dvadesetak najjačih evrpskih sportskih online medija kakva je Marca.com, Sports.ru i drugi.”

Više informacija o Euroleague.TV potražite ovdje.

U budućnosti, na portalu SportSport.ba očekujte video zapise najzanimljvijih detalja utakmica na kojima nastupaju bosanskohercegovački igrači ili predstavljanje MVP-a kola. U očekivanju narednih utakmica pogledajte zapis sa utakmice Tau Ceramica – Olympiacos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.