Dallas želi da Noel ostane u njihovim redovima
FOTO: ESPN

Centar ostaje u Dallasu?

Dallas želi da Noel ostane u njihovim redovima

S. Bošković

Dallas Mavericksi žele da u svojim redovima sačuvaju Nerlensa Noela. 

Noel je u februaru stigao iz Philadelphije u Dallas, a ovog ljeta postat će zaštićeni slobodni igrač, a Mavericksi žele da on i dalje ostane u njihovim redovima, te su njegov ostanak označili kao najvećim prioritetom ovog ljeta. 

Dvadesettrogodišnji centar u NBA je stigao 2013. godine kao šest pick drafta 76ersa, te je za njih i odigrao tri sezone. 

No, nakon što je imao problema s povredama pao je u drugi plan čelnika Philadelphije, te je tradeovan u Dallas gdje je u 22 susreta prosječno igrao 22 minute po utakmici, te postizao devet poena i imao sedam skokova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti