Datome Antiću: Konačno me nećeš više povlačiti za bradu

Oproštajna poruka bivšem saigraču

Datome Antiću: Konačno me nećeš više povlačiti za bradu

Piše: N. Karić
Već je poznato kako je Pero Antić dijelio svlačionicu sa Luigi Datomeom prije nego što je napustio redove Fenerbahcea i potpisao za Crvenu zvezdu.

Italijanski internacionalac je očigledno bio dobar prijatelj sa Antićem, pa se preko društvene mreže odlučio oprostiti sa njim.

Zajedno su igrali dvije godine u turskom velikanu sa kojim su prethodne godine stigli do titule prvaka Evrope.

"Ljudi, morate znati da svaki put kada sam pisao objavu poput ove, za Ekpea, Bogdana, ili bilo kakvu pozitivnu priču o nekoj osobi, životinji, gradu... Pero bi mi u roku od nekoliko minuta poslao poruku i napisao mi da sam lažov i da ne verujem ni u jednu reč koju sam napisao, već da to radim kako bih zabavljao ljude! Sada je na tebe red! I baš me briga da te zabavljam! Konačno nećeš zauzimati moje mesto u svlačionici, nećeš me povlačiti za bradu, nećeš seći moju divnu kosu, nećeš mi smetati dok čitam, nećeš zagađivati naše zajedničke prostorije, nećeš me pitati da te nosim do dvorane. Ali... ima jedno 'ali'!. Kakav si pobednik i nevjerovatan saigrač bio! Treninzi i putovanja neće biti isti bez tvoje beskrajne spremnosti da pričaš i rugaš se. Jedan si od najboljih saigrača koje sam ikad imao. Mnogo ćeš mi nedostajati, brate!", napisao je Datome na intagramu.
Euroliga