Denver poražen, mala minutaža i skroman učinak Nurkića

Igrao samo sedam i po minuta

Denver poražen, mala minutaža i skroman učinak Nurkića

Denver Nuggetsi su na gostovanju kod Los Angeles Clippersa upisali još jedan poraz, svoj 51. u sezoni.

Griffin, Paul i društvo su od Nurkićevog tima bili bolji rezultatom 110:103, nakon što su gosti na poluvremenu imali prednost od 57:54.

Naš košarkaš Jusuf Nurkić se i prethodne noći suočio sa mnogo manjom minutažom nego što je to bilo ranije, pa se samim tim smanjio i njegov učinak. Juka je meč završio sa dva poena, tri skoka te po jednom asistencijom i izgubljenom loptom.

U ekipi Denvera je najbolji igrač bio Chandler koji je sa ubačena 32 poena bio i najefikasniji igrač utakmice. Griffin je ubacio 22, Redick i Jordan po 20, a Paul 17 poena.

NBA:

Los Angeles Clippers - Denver Nuggets 110:103

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.