Denver želi angažovati Irvinga

Gary Harris i Jamal Murray za playmakera Cavsa

Denver želi angažovati Irvinga

E. Ganibegović

Poznato je da su se nedavno pojavile informacije kako Kyrie Irving želi da bude trejdovan iz redova Cleveland Cavaliersa.

Nakon što je odlučio napustiti Cleveland, veliki broj NBA klubova hoće da vidi Irvinga u svojim redovima.

Jedan od zanimljivijih trejdova koji se spominjao jeste taj da Irving ode u Minnesotu dok bi u suprotnom pravcu krenuo Andrew Wiggins, međutim te špekulacije se ubrzo nestale, jer Minnesota nije željela da razgovara o tome.

Sada američki mediji prenose kako Denver Nuggetsi žele dati svoju dvojicu mladih igrača za usluge Kyrie Irvinga.

Navodno su Nuggetsi za 25-godišnjeg playmakera Clevelanda spremni dati Garyja Harrisa, koji je prošle sezone prosječno bilježio 15 poena po utakmici, te Jamala Murraya, koji je prosječno zabijao 9.9 poena po meču. 

Šta će oko ove cijele sitacije biti, saznat ćemo uskoro, navodno postoji mogućnost trejda na relaciji Clevelanda, Denvera i Phoenixa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi