Deron Williams podsjetio na stare dane
Foto: EPA

Odlična partija playmakera Clevelanda

Deron Williams podsjetio na stare dane

Ekipa Clevelanda je poražena od Miamija rezultatom 124:121, ali je ipak Deron Williams, najnovija akvizicija Cavaliersa, pružio fantastičnu partiju.

U odsustvu Jamesa, Williams je preuzeo odgovornost u svoje ruke, te odigrao fantastičnu utakmicu, a u posljednjoj minuti je odličnom akcijom u kojoj je postigao trojku, a uz to bio i fauliran, doveo svoju ekipu u vodstvo, koje Cavsi ipak nisu uspjeli zadržati do kraja.

Williams je podsjetio na dane kada je igrao u dresu Utah Jazza i New Jersey/Brooklyn Netsa, i vrijeme kada su ga mnogi smatrali najboljim playmakerom u NBA ligi.

Protiv Heata je uspio postići 35 poena, upisati sedam skokova, devet asistencija, te po jednu blokadu i ukradenu loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi