DeRozan: Da imamo LeBrona i mi bi pobjeđivali
Foto: EPA

Igrač Toronta nakon poraza od Cavsa i ispadanja iz play-offa

DeRozan: Da imamo LeBrona i mi bi pobjeđivali

Cleveland je predvođen sjajnim LeBronom Jamesom pomeo Toronto u polufinalnoj seriji Istočne konferencije. Fantastični James je u četiri utakmice ove play-off serije prosječno bilježio 36 poena, 8.3 skoka i 5.3 asistencije.

Nakon što su po drugi put u dvije sezone Cavsi izbacili Raptorse iz play-offa, najbolji igrač Toronta je govorio o porazu, ali i o sjajnom LeBronu Jamesu.

"Da imamo LeBrona u našoj ekipi i mi bi pobjeđivali. Pomeli su nas. Biće ovo dugo ljeto za nas", rekao je bek Toronta.

DeRozanu nakon novog neuspjeha nije ostalo ništa drugo nego da se pridruži pohvalama na račun ponajboljeg košarkaša današnjice, a to nije bilo prvi put. I nakon poraza u drugoj utakmici serije, i svoje loše partije, košarkaš Toronta je izjavio da nema pojma kako zaustaviti Jamesa, te dodao:

"Ako možete pronaći nekoga ko bi mogao zaustaviti LeBrona Jamesa daću vam 100 dolara".

Cavsi u finalu Istoka dočekuju boljeg iz duela Bostona i Washingtona, a u Torontu će nakon još jednog neuspjeha u play-offu morati dobro razmisliti i o budućnosti, s obzirom da su Serge Ibaka i Kyle Lowry nakon ove sezone slobodni igrači.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi