Derrick Rose ponovo mijenja klub?

Na pomolu trejd u Minnesotu

Derrick Rose ponovo mijenja klub?

E. Čaušević

Zvijezda NBA lige, Derrick Rose, prošlog ljeta odlučio je pristati na trejd u New York Knickse.

Rose je 2008. godine draftovan od strane Chicago Bullsa gdje je igrao sve do prošog ljeta. Učestale povrede spriječile su ovog sjajnog košarkaša da ostavi veći trag u NBA ligi. On je prošlog ljeta odlučio da karijeru nastavi u New York Knicksima, ali čini se da nije pretjerano zadovoljan u redovima nove ekipe.

Američki mediji prenijeli su jučer da bi Rose u narednim danima mogao ponovo da promijeni tim. Navodno, Minnesota Timberwolves bi mogao biti novi klub zvijezde Knicksa, dok bi u suprotnom pravcu trebao španski košarkaš Riki Rubio.

No, Rubio bi mogao praviti Minnesoti problem oko ovog trejda jer je njegova želja da karijeru nastavi u Bullsima. Sigurno da nas očekuje nekoliko izuzetno zanimljivih dana u NBA ligi što se tiče trejdova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi