Derrick Rose se ponovo povrijedio, slijedi nova operacija

Nevjerovatna nesreća

Derrick Rose se ponovo povrijedio, slijedi nova operacija

Najbolji košarkaš Chicago Bullsa Derrick Rose baš nema sreće.

Navijači Bullsa i američka sportska javnost ostali su u šoku i nevjerici kada su jutros saznali vijest da se Rose ponovo povrijedio i da će zbog toga morati na operaciju, treći put u svojoj karijeri.

Derrick Rose je u utorak protiv Milwaukeeja zadobio povredu meniskusa desnog koljena zbog čega će morati na operaciju, čiji datum još uvijek nije određen.

Iz Chicaga su potvrdili loše vijesti a brojni stručnjaci su počeli baviti prognoziranjem dužine njegovog odsustva. Teoretski je moguće da se Rose vrati do playoffa, ali da su veće šanse da propusti ostatak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.