Devet poena Teletovića u porazu Phoenixa

Sunsi poraženi od najgore ekipe u NBA ove sezone

Devet poena Teletovića u porazu Phoenixa

E. Čaušević

Košarkaši Phoenix Sunsa poraženi su u noći sa utorka na srijedu od ekipe Philadelphije (113:103).

Ekipa našeg Mirze Teletovića nastavila je lošu seriju rezultata, a novi poraz doživjeli su od Philadelphije kojoj je ovo bila tek sedma pobjeda u ovoj sezoni NBA lige. Phoenix je na kraju poražen sa deset poena razlike i ovo im je bio 31 poraz u ovoj sezoni. 

Domaću ekipu do pobjede vodio je Smith koji je Sunsima ubacio 20 poena, dok je Covington dodao 19 poena. Najefikasniji u ekipi Phoenixa bio je Goodwin sa 26 poena.

Bh. košarkaš Mirza Teletović na parketu je proveo nešto više od 16 minuta i za to vrijeme upisao je devet poena, jedan skok, jednu blokadu i jednu asistenciju. 

NBA liga:

Philadelphia 76ers - Phoenix Suns 113:103


Devet poena Teletovica protiv Philadephie by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi