David Luiz na meti Madriđana

Real se zanima za Brazilca

David Luiz na meti Madriđana

E. Škorić, foto: EPA

David Luiz je nedavno bio izbačen iz prvog tima Chelseaja i pitanje je kakav je trenutno njegov odnos s trenerom Antonijom Conteom.

Conte je pred derbi s Manchester Unitedom Luiza poslao na tribine, što je odmah pojačalo glasine o mogućem odlasku brazilskog stopera iz Londona, a kojeg svakako želi bivši trener Jose Mourinho u Manchester Unitedu.

Uostalom, Mourinho nije jedini koji će pokušati da dovede pouzdanog stopera. RMC javlja da je madridski Real zainteresovan za Luiza.

Kraljevi spremaju velike promjene u timu, Luiz bi mogao da dođe kao pomoć Sergiju Ramosu u zadnjoj liniji, mada Zinedine Zidane tu još uvijek ima Raphaela Varanea i Nacha Fernandeza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Daleko je sve ovo od realizacije i sve je u domenu glasina, no navodno će Madriđani već u januaru pokušati da dogovore odštetu za Luiza, koji Conteu ionako više nije toliko potreban.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi