Dimitris Katsivelis potpisao za PAOK
Foto: EPA

Ponovo pod trenerskom palicom Papatheodoroua

Dimitris Katsivelis potpisao za PAOK

Teme:

PAOK je zvanično predstavio svoje novo pojačanje, a riječ je o Dimitrisu Katsivelisu, košarkašu koji može igrati na pozicijama playmakera i beka šutera.

Katsivelis je predsezonske pripreme proveo trenirajući sa ekipom CSKA Moskve, ali je ipak potpisao ugovor sa PAOK-om, te će u novoj sezoni igrati pod trenerskom palicom Iliasa Papatheodoroua. Inače, Katsivelis je sa ovim stručanjakom sarađivao u prošloj sezoni kada je nosio dres Astane.

Dmitris Katsivelis je dvostruki osvajač Eurolige sa ekipom Olympiacosa, a protekle sezone je ovaj 26-godišnjak, nastupajući za Astanu u VTB ligi, u prosjeku bilježio 7.7 poena, 4.7 asistencija i 3.7 skokova po utakmici.

Osim Astane i Olympiacosa, Katsivelis je u svojoj karijeri nastupao za još jedan klub iz Atine, AEK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi