Dobar nastup Svitlice za novu pobjedu svoga tima

Još jedan odličan nastup bh.reprezentativke

Dobar nastup Svitlice za novu pobjedu svoga tima

E. Dindić

Dragana Svitlica odvela svoj tim do nove pobjede u prvenstvu Španije.

U 18.kolu Prve lige Španije za košarkašice sastale su se domaća ekipa Bembibre naše reprezentativke Dragane Svitlice i ekipa Araskija. 

U jednoj zaista neizvjesnoj i interesantnoj utakmici slavila je domaća ekipa Bembibre sa 79:71 i tako upisala novu pobjedu. 

Naša reprezentativka Dragana Svitlica na parketu je provela 26.minuta i za to vrijeme postigla je 15 poena i dodala 8 skokova i ponovo bila jedna od najzaslužnijih za pobjedu svog tima.

Nakon 18.kola prvenstva Španije naša reprezentativka Dragana Svitlica nalazi se na prosjecima od 10,3 poena i 4,4 skoka uz 1,4 asistenciju.

Ekipa Bembibrea nakon 18.kola nalazi se na 11.mjestu sa omjerom od 7 pobjeda i 11 poraza.

Slijedeće 19.kolo je na rasporedu 18.februara kada ekipa Bembibrea gostuje kod ekipe Gran Canarije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti