Dobar nastup Teletovića, Bucksi poraženi od 76ersa

10 poena bh. košarkaša

Dobar nastup Teletovića, Bucksi poraženi od 76ersa

M. Šljivak

Bh. košarkaš Mirza Teletović odigrao je dosta dobar meč u domaćem porazu Milwaukee Bucksa od Philadelphia 76ersa rezultatom 114:109.

Bucksi su kao favoriti ušli u ovaj meč, ali na kraju je Phila zaista fantastičnom timskom igrom došla do trijumfa, ukupno 17 u sezoni.

Dosta preokreta viđeno je u ovom meču. Phila je krajem prvog poluvremena napravila i nevjerovatnu seriju 31:7, ali je utakmica bila daleko od gotove. Tim Jasona Kidda se uspio vratiti i ponovo povesti u samom finišu, ali 76ersi su serijom od 8:0 u završnici došli do trijumfa u ovom meču.

Teletović je na parketu proveo 19 minuta. Iako šut nije previše slušao (3 od 9), Mirza je meč završio sa 10 poena i tri asistencije.

Najefikasniji kod Bucksa bio je Greg Monroe sa 28 poena, dok je kod Phile Gerald Henderson ubacio 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije