Dobar nastup Teletovića u porazu Bucksa

Mirza ubacio 14 poena

Dobar nastup Teletovića u porazu Bucksa

M. Šljivak

Mirza Teletović odigrao dosta dobar meč u gostujućem porazu Milwaukee Bucksa kod Atlanta Hawksa. Tim iz Georgije je ovaj susret dobio rezultatom 107:100.

Iako su u ovaj meč ušli bez centra Dwighta Howarda, ekipa Milwaukeeja nije predstavljala veći problem za Hawkse.

Gosti su samo u prvoj dionici bili konkurentni. Dobili su ovaj dio igre rezultatom 26:21, ali su u drugoj zabili samo devet poena, što je Atlanta maksimalno iskoristila.

Potpuno su preuzeli kontrolu nad utakmicom. Dominirali su do samog kraja, pa iako su Bucksi dolazili do samo minus tri, na kraju je domaći tim stigao do trijumfa.

Mirza Teletović je kvalitetno iskoristio minute na parketu. Ubacio je 14 poena, te je imao pet skokova za 26 minuta na parketu.

Najefikasniji kod Bucksa bio je grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo sa 26 poena, dok je kod Atlante Paul Millsap ubacio 21.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi