Dobro izdanje Teletovića u porazu Bucksa

NBA predsezona

Dobro izdanje Teletovića u porazu Bucksa

S. Bošković

Milwaukee Bucksi, za koje nastupa Mirza Teletović, su u prvoj predsezonskoj NBA utakmici poraženi od Dallas Mavericksa rezultatom 104:106. 

U jednoj sjajnoj utakmici pobjendik se nije znao do posljednjih sekundi. Prva četvrtina otišla je na stranu Dallasa rezultatom 29:27, a na poluvremenu je Dallas vodio s tri poena razlike. 

Ipak, u drugom poluvremenu Bucksi se bude i dobivaju treću četvrtinu s 11 poena razlike i prelaze u vodstvo. U posljednjoj dionici obje ekipe su se smjenjivale u vodstvu, a u posljednjih 30 sekundi se ušlo s rezulatom 104:104. Četiri sekunde prije kraja meča Motley je pogodio šut za dva poena i donio Dallasu pobjedu. 

Mirza Teletović je na parketu proveo 19 minuta i uspio je postići osam poena, uz 50% šuta za tri. Pored toga, uhvatio je sedam lopti i imao dvije asistencije. Rashad Vaughn je ubacio za Buckse 20 poena, a Yogi Ferrell je bio najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe s 12 poena.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti