Domercant bolji od Kikanovića

Novi poraz Eniseya

Domercant bolji od Kikanovića

M. Šljivak

Henry Domercant predvodio je svoj Unics iz Kazana do gostujuće pobjede u 11. kolu  ruske PBL lige nad Eniseyom Elmedina Kikanovića rezultatom  77:69.

Unics je tokom kompletnog susreta imao vodstvo, a praktički su igrali sa pola snage u ovom susretu protiv ove sezone očajne ekipe Eniseya koja je tako si sa novim trenerom na klupi nastavila sa serijom poraza.  

Henry Domercant je predvodio svoj tim do pobjede sa 22 poena u ovom susretu, dok je sa druge strane Elmedin Kikanović završio susret bez poena za nešto više od četiri minute na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.