Dominica, jedna od Shaqovih avantura
Dominica Westling

Shaq juri Tigerov rekord

Dominica, jedna od Shaqovih avantura

M. Skaka

Rekord Tigera Woodsa sa golf terena vjerovatno još dugo niko neće oboriti. Međutim, rekod koji ga je krajem ove godine doveo na naslovnice svih medija, onaj iz spavaže sobe, moga bi srušiti košarkaški div Shaquille O'Neal.

Shaq je u zadnja dva mjeseca sa tri različite afere punio stubce žute štampe, a najnovija je ona sa Dominicom Westling, modelom iz Švedske.

Prema navodima tabloida, O'Nealova veza sa dvadesetpetogodišnjom Dominicom Westling počela je prije 18 mjeseci. Prije toga, Shaq je bio povezivan i sa zaručnicom Guilberta Arenasa (koji je ovo opovrgao, a šta drugo da radi?), dok je sa još jednom ljubavnicom, Vanessom Lopez, trenutno na sudu zbog optužbi za uznemiravanje.

Zanimljiv podatak je da Shaqova i nekoliko Tigerovih ljubavnica imaju istog advokata u ovim parnicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti