Dončić: Recept za pobjedu je dobra odbrana

Prije četvrtfinalne utakmice protiv Latvije

Dončić: Recept za pobjedu je dobra odbrana

E. Ganibegović

U četvrtfinalu Eurobasketa snage će odmjeriti Slovenija i Latvija, a riječ je o reprezentacijam koje su do sada pokazale mnogo pa nas zbog toga očekuje zanimljiva utakmica.

Prije današnje utakmice oglasio se i Luka Dončić, mladi košarkaša Real Madrida.

"Šta reći o Porzingisu što se već ne zna? Može da uradi sve, može da šutira odakle hoće. Nama sve mora da počne od odbrane, to je jedini recept. Ne samo na njemu, nego na čitavoj ekipi Latvije", rekao je Dončić.

Mladi Slovenac iza sebe ima fantastičnu sezonu u Real Madridu, a sjajne partije je nastavio pružati i u dresu reprezentacije, pa se sve češće govori o njegovom odlasku u NBA. 

"Trenutno sam sretan u Madridu. Moram mnogo naporno da radim da bih potvrdio taj status o kome se govori u medijima", istakao je mladi Slovenac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi