Dončić: Samo je bitno da se dobro zabavimo

Sutra veliko finale

Dončić: Samo je bitno da se dobro zabavimo

E. Škorić

Luka Dončić je jedna od glavnih košarkaških tema ovih dana, a kako i ne bi kada je kao 18-godišnjak jedan od glavnih igrača u selekciji Slovenije, koja igra finale Eurobasketa.

Dončić je velika košarkaška nada, a ako je suditi po dosad prikazanom, čeka ga velika karijera. Mnoge stvari mogle bi biti poznate sutra, nakon što se odigra finalni meč EP-a između Slovenije i Srbije.

"Ovo je san. Još ne vjerujem da smo u finalu. Mnogo smo radili za ovo i mislim da smo zaslužili ovakav vid nagrade", kazao je Dončić, pa je dodao:

"Nismo gubili do finala, ali to ništa ne znači. Ovo je ipak finale. Igrat ćemo kao i svaku utakmicu. Najbitnije je da uživamo u košarci i da se zabavimo na terenu. Vjerujem da će biti neizvjesno do kraja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi