Dončiću potrgali košulju: "Gledam te već 17 dana u njoj"

Slovenci slave

Dončiću potrgali košulju: "Gledam te već 17 dana u njoj"

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija Slovenije sinoć je stigla do evropskog zlata, a u finalu je bila bolja od Srbije.

Goran Dragić će reprezentativnu karijeru završiti u stilu  - sa titulom najboljeg u Evropi, a ovu reprezentaciju preupustit će Luki Dončiću.

U međuvremenu, dok Luka briljira na parketu, mada je dobar dio finala propustio zbog jedne jako nezgodne povrede, njegov otac i također bivši košarkaš Saša Dončić radi kao stručni komentator jedne slovenačke televizije u Istanbulu.

Saša je zadužen za dobru atmosferu u i oko reprezentacije i njegov pozitivan duh već danima pomaže Slovencima, a nakon osvojene titule, u Mix zoni mu je prišao Saša Zagorac i potrgao mu košulju.

"Sedamnaest dana te gledam u istoj košulji. Sedamnaest dana, čovječe!", uzviknuo je Zagorac, a onda su obojica prasnuli u smijeh. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti