Draymond Green ponovo 'skautira' za Warriorse
Foto: Screenshot

Nick Young blizu potpisa za Golden State

Draymond Green ponovo 'skautira' za Warriorse

Nick Young je nedavno napustio Lakerse i postao slobodan igrač, a ubrzo nakon toga su se pojavile špekulacije da su Warriorsi zainteresovani za dovođenje ovog odličnog šutera u svoju ekipu.

Sada se čini da je "glavni skaut" Golden State Warriorsa, Draymond Green, ponovo u akciji.

Naime, poznato je da je ovaj košarkaš Golden Statea igrao važnu ulogu u "nagovaranju" Kevina Duranta da se pridruži Warriorsima prošlog ljeta. A sada je na svom Snapchatu Green objavio i kratki video snimak na kojem se mogu vidjeti on i Nick Young. Green je na snimak postavio i natpis: "Warriorsi?".

Ovaj snimak je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je upravo ovo znak da će Nick Young uskoro potpisati ugovor sa Warriorsima.

Young je prošle sezone u dresu Los Angeles Lakersa u prosjeku ubacivao 13.2 poena, uz 40.4% uspješnosti šuta za tri poena.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije