Dugo se poznaju: Ko će biti uspješniji, Melo ili LeBron?
Prvi put su se sreli još davne 2003. godine

Stari rivali

Dugo se poznaju: Ko će biti uspješniji, Melo ili LeBron?

Tri utakmice NBA lige na rasporedu su večeras iza ponoći, a vjerovatno najatraktivnija će se odigrati u Madison Square Gardenu.

Tamo će se s početkom od 2 sata iza ponoći sastati domaći New York Knicks i Clevelan Cavaliers, što će biti obračun dvojice starih rivala - Carmela Anthonyja i LeBrona Jamesa!

Kada se ova dva košarkaša sastanu oči u oči jedan sa drugom, uvijek vlada naboj i veliko uzbuđenje. Nerijetko su upravo u međusobnim duelima LeBron i Melo znali pokazati klasu i pružiti ono najbolje od sebe, i individualno i timski.

Ostaje da se vidi šta nam donosi večerašnji susret. A, do tada, prisjetite se najvećeg duela ove dvojice velikih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.