Durant: Osjećate se sretno dok gledate Irvinga kako igra

KD hvali Irvinga

Durant: Osjećate se sretno dok gledate Irvinga kako igra

E. Škorić

Kevin Durant, sjajni američki košarkaš koji je u prvoj sezoni s Golden Stateom osvojio titulu, hvalio je Kyriea Irvinga.

Imao je Durant težak zadatak s Warriorsima - srediti u finalu LeBrona Jamesa, Kyriea Irvinga, Kevina Lovea i ostatak druže iz Clevelanda.

Na kraju je lakše od očekivanog Durantov tim, rezultatom 4:1, došao do prstena, ali Durant ima veliko poštovanje prema Jamesu i Irvingu, kojeg je posebno nahvalio.

"Irivng je po mom mišljenju bolji od Iversona. On jednsotavno bolje upravlja loptom. Ne želim nikakve probleme s Iversonom, ali hoću samo da kažem kako je Kyrie vještiji igrač", rekao je Durant, dodavši:

"Neki moji prijatelji su mi nakon meča rekli da su se, gledaući Irvinga, osjećali sretno. Uživate gledati kako on igra. Jednostavno je predobar. Možete učiti svoju djecu da to nauče, ali nikada to neće uspjeti". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije