Duško Ivanović na klupi Crvene zvezde?

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije BiH

Duško Ivanović na klupi Crvene zvezde?

D. Rakanović

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Ivanović mogao bi postati novi trener Crvene zvezde. 

Crnogorski stručnjak nakon što je napustio Khimki mogao bi preuzeti ekipu iz Beograda ukoliko Dejan Radonjić napusti Crvenu zvezdu. 

Kako prenosi Eurohoops, kontakti dvije strane su ostvareni. Crnogorska Pobjeda je objavila da je Ivanović želja predsjednika Nebojše Čovića, koji je spreman da ispuni finansijske uslove uglednog trenera. 

Međutim, Čović je demantovao ovu vijest u srbijanskim medijima. 

"Drago mi je da sve ove glasine koje se pojavljuju u posljednjih nekoliko dana pokazuju koliko je Crvena zvezda velika i koliki je mamac mnogima u svakom pogledu za njihove neostvarene snove“ rekao je Čović, prenosi Blic. 

Duško Ivanović je u prošlosti trenirao Panathinaikos, Baskoniju, Barcelonu i Limoges, a selektor BiH je bio od 2014. do 2015. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi