Dwight Howard potpisuje za Houston Rocketse

Howard donio odluku

Dwight Howard potpisuje za Houston Rocketse

M. Šljivak

Jedan od najboljih centara NBA lige, Dwight Howard, karijeru će nastaviti u Houston Rocketsima, javljaju američki mediji.

Howard je proteklu sezonu proveo u Los Angeles Lakersima, gdje stigao trejdom iz Orlando Magica, ali kao slobodan igrač na kraju ove sezone, mogao je da bira tim u kojem će nastaviti karijeru.

Mnogo timova je bilo u igri za njegovo dovođenje, a na kraju se Howard odlučio potpisati za Houston Rocketse, a zvanična  objava bi trebala uslijediti u narednim satima.

Howard je u protekloj sezoni imao solidne učinke u popriličnom sivilu LA Lakersa, te je ubacivao prosječno 17,1 poen uz 12,4 skoka po utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.