Džikić: Borba će trajati do samog kraja prvenstva

Trener Partizana pred Zadar

Džikić: Borba će trajati do samog kraja prvenstva

D. Vejo

Partizan se sinoć oprostio od Evrope ali vremena za tugu nema, jer ih čeka ABA liga.

Naredni protivnik crno-bijelima u ligi, jeste Zadar. Ovaj meč od velike je važnosti za Beograđane, jer ukoliko ostvare trijumf protiv Dalmatinaca, prestižu Budućnost na tabeli.

Iako je pomenuti susret od velikog značaja za beogradski sastav, još uvijek nije poznato u kojem će sastavu Partizan istrčati na teren, s obzirom da su pored trenera Džikića upitni Koprivica, Hatcher i Marinković.

"Poznati su učesnici play-offa, ali borba oko mjesta još uvijek traje i trajat će do posljednjeg kola. Naša situacija svima je poznata. Nekoliko igrača bilo je u bolnici, ali i ja nisam baš najbolje. Uglavnom ko god da istrči na teren, mora dati sve od sebe", istakao je trener Partizana, Aleksandar Džikić.

Prvi duel ove sezone završen je u korist Partizana rezultatom 76:69.

Utakmica se igra sutra od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi