Džikić: Gluposti su nas koštale poraza

Trener Partizana nakon poraza

Džikić: Gluposti su nas koštale poraza

D. Vejo

Košarkaši beogradskog Partizana poraženi su večeras u okviru 18. kola ABA lige od ekipe Union Olimpije.

Poraz od Olimpije bio je prvi nakon 11 vezanih trijumfa crno-bijelih u svim takmičenjima. Nezadovoljan igrom svojim izabranika bio je i sam strateg Beograđana.

"Smatram da ne bi bilo nezasluženo i da smo mi slavili. Desilo se isto kao i u prvoj utakmici, kada je meč odlučen praktično u posljednjoj sekudni. Ovdje smo u jednom momentu imali devet poena razlike, ali protivnik nas je brzo stigao usljed naših gluposti i nepromišljenosti. Na kraju, imali smo nekoliko otvorenih šuteva koje nismo pogodili oni jesu i tu je utakmica završena", kazao je nakon meča trener Partizana, Aleksandar Džikić.

Podsjetimo, u porazu crno-bijelih bh. košarkaš Adin Vrabac igrao je zapaženu ulogu s obzirom da je na meču postigao 17 poena, te imao osam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije