Džikić: Ne planiram podnijeti ostavku

Trener KK Partizan nakon poraza

Džikić: Ne planiram podnijeti ostavku

D. Vejo

Košarkaši beogradskog Partizana sinoć su na iznenađenje mnogih poraženi u drugoj utakmici polufinala play-offa od FMP-a, čime su nakon 19 godina ostali bez finala Super lige Srbije.

Loši rezultati u posljednje vrijeme zahvatili su crno-bijele. Dosta se priča o tome kako će Beograđani biti suspendovani zbog neizmirenih dugova.

Očigledno da je sve to demoralisalo beogradski sastav, koji je sinoć u Železniku izgledao bezidejno i bezopasno.

Strateg gostujuće ekipe je bio kratak nakon susreta, ali je svima poručio da nema namjeru podnijeti ostavku.

"Jednostavno je, izgubili smo jer je protivnik bio dosta bolji. Ne znam šta nam se desilo. Moraćemo sjesti i razgovarati. Čestitam FMP-u na zasluženom plasmanu u finale i tamo im želim mnogo sreće. Što se mene tiče, ja ugovor imam još godinu, ne planiram podnijeti ostavku", poručio je trener Partizana, Aleksandar Džikić.

Partizan je sinoćnjim porazom prekinuo seriju dugu skoro dvije decenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije