Džikić se vratio na klupu Partizana

Nakon trovanja salmonelom

Džikić se vratio na klupu Partizana

D. Vejo

Trener KK Partizan iskusni Aleksandar Džikić vratio se na klupu ovog tima, nakon što je usljed trovanja salmonelom, sa parketa odsustvovao nekoliko nedjelja.

On će predvoditi beogradski sastav sa klupe već u nedjelju, kada će crno-bijeli u okviru 25. kola ABA lige igrati protiv Krke u dvorani Aleksandar Nikolić.

Iako se strateg vratio, zdravstveni bilten kada su u pitanju igrači i dalje je neizvjestan. Sasvim sigurno je da na pomenutom meču neće nastupati stari lisac Novica Velićković, dok su Marinković, Koprivica i Robinson i dalje pod znakom pitanja.

Međutim, nije sve tako crno. Branislav Ratkovica se vratio u trenažni proces, te je gotovo izvjesno da će biti u sastavu.

Prije pomenutog susreta, Partizan zauzima treće mjesto u ligi sa identičnim skorom kao i Cedevita (18-6), dok je Krka na posljednjem mjestu.

Utakmica između Partizana i Krke počinje u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi