Džikić: Vrijeme je da obradujemo naše navijače

Trener Partizana pred FMP

Džikić: Vrijeme je da obradujemo naše navijače

D. Vejo

Košarkaši Partizana sutra će u okviru 19. kola ABA lige na svom parketu dočekati ekipu FMP-a.

Tim Aleksandra Džikića nalazi se u blagoj rezultatskoj krizi koja ih potresa u posljednje vrijeme. Međutim, iz tabora crno-bijelih kažu da uz ozbiljan pristup igri mogu sačuvati drugu poziciju na tabeli iako ih očekuju gostovanja u Podgorici i Zagrebu.

"Protivnik ima bolje rezultate u zadnjih nekoliko utakmica nego mi. Imaju lakši raspored utakmica, što im daje vremena da skrate rotaciju. Dosta dobro trče i agresivni su u skoku što im je prednost. Iako su igrači malo pali nakon poraza koji su nas zadesili, mi ćemo dati sve od sebe da hrabro izađemo na teren i konačno obradujemo naše navijače", dodaje strateg Partizana, Aleksandar Džikić.

Prije ovog susreta, crno-bijeli zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok je FMP trenutno devetoplasirani tim.

Utakmica između Partizana i FMP-a igra se sutra sa početkom od 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi