Džikić: Želimo obradovati navijače

Trener Partizana pred meč sa AEK-om

Džikić: Želimo obradovati navijače

Košarkaši Partizana dočekaće atinski AEK u okviru 13. kola Grupe E FIBA Lige šampiona.

Crno-bijeli su već obezbijedili prolaz u play-off, a trener Aleksandar Džikić se nada dobrom izdanju svog tima i nastavku uspješne serije u ovom takmičenju.

"Mi smo obezbijedili prolazak u sljedeću fazu takmičenja, ali je ova utakmica vrlo važna jer određuje dio nastavka sezone, raspored utakmica i kvalitet protivnika. U specifičnoj smo situaciji, ali ćemo ipak dati sve od sebe da obradujemo naše navijače", izjavio je Džikić.

Partizan trenutno zauzima treću poziciju u grupi E sa omjerom od osam pobjeda i četiri poraza, dok je AEK četvrti sa trijumfom manje.

Utakmica između Partizana i AEK-a na programu je danas od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi