Đedović i Bayern lagano do nove pobjede

Bundesliga

Đedović i Bayern lagano do nove pobjede

M. Šljivak

Košaraši minhenskog Bayerna savladali su večeras na domaćem parketu ekipu Bremerhavena 94:57 uz jako dobar nastup Nihada Đedovića. 

Bayern je od prvog trenutka dominirao ovom utakmicom. Već nakon prvih 10 minuta igre stvorili su 14 poena prednosti, 26:12, a ova prednost se na kraju prvog poluvremena povećala na plus 28, 48:20.

Laganom igrom je Bayern bez većih problema održavao stečenu prednost. Do kraja su prednost i dodatno povećali na konačnih plus, 37. 

Nihad Đedović je odigrao jako dobar meč, kojeg je završio s 14 poena, te je bio najefikasniji u svom timu. Jusikevicius je za goste ubacio 12 poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.