"El Marine" stigao pred Ljubljanu

Crnogorci kompletni

"El Marine" stigao pred Ljubljanu

A. Beganović

Reprezentacija Crne Gore, koja će našem timu na predstojećem Eurobasketu praviti društvo u "Balkanskoj grupi" jača je za Omara Cooka.

Cook je rođen 28. januara 1982. godine u Brooklynu i već je stara faca u taboru naših, možda i najtežih protivnika u prvoj fazi takmičenja.

"El Marine" se priključio pripremama crnogorske selekcije nakon što je dobio nekoliko slobodnih dana da završi sve poslove vezane za transfer u novi klub, a to je Olimpia Milano. Ovaj naturalizovani "Crnogorac" tako je sada u brojci od 16 igrača, preliminarnom spisku igrača ovoga tima, koji će baš sa tim momcima i participirati na turniru u Ljubljani, a koji će okupiti sve repke sa prostora bivše Jugoslavije, među njima i BiH.

Omarov suigrač Milko Bjelica se osvrnuo na novu-staru pridošlicu na pripremama, kao i na predstojeći turnir u Sloveniji.

"Cook nam se danas priključio na pripremama, ali za njega neće predstavljati problem da nas stigne jer on se već navikao na sistem kakav vlada u našem timu. Sa nama je u veoma važnom trenutku jer nas predstojećeg vikenda očekuje izuzetno snažan turnir, koji sa sobom donosi veoma dobru kolekciju ekipa sa prostora bivše države. Taj turnir će za nas biti veoma važan test. On će nam pomoći da uđemo u formu kakvu priželjkujemo i da se odlučimo za završnih dvanest igrača sudionika EP-a u Litvaniji", rekao je Milko Bjelica, novi suigrač našeg Mirze Teletovića u Caji Laboral.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti