Emir Sulejmanović karijeru nastavlja u Španiji

Pridružio se Sikirašu u Fuenlabradi

Emir Sulejmanović karijeru nastavlja u Španiji

E. Čaušević

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, Emir Sulejmanović, pronašao je novi klub nakon što je na kraju prošle sezone napustio Cibonu.

Sulejmanović je prošle sezone bilježio poprilično dobre partije u dresu Cibone, ali je na kraju sezone odlučio da napusti ovaj zagrebački klub. Bh. košarkaš je brzo pronašao novi angažman i svoju karijeru će nastaviti u Španiji.

Nekadašnji košarkaš Barcelone je novi član Montakit Fuenlabrade, a ugovor s novim timom trebao bi potpisati u narednim danima. Sulejmanović nije jedini bh. košarkaš u ovom klubu s obzirom da dres Fuenlabrade nosi i Njegoš Sikiraš.

Sulejmanović je trebao igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali se nije mogao odazvati pozivu Duška Vujoševića zbog povrede.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi