Emotivan oproštaj Cousinsa od Sacramento Kingsa

Cousins se oprostio od Kingsa

Emotivan oproštaj Cousinsa od Sacramento Kingsa

E. Dindić

Emocije su savladale stasitog centra koji nije mogao da zadrži suze.

DeMarucus Cousins trejdovan je u New Orleans Pelicanse, pa je tako stasiti centar otišao iz Kingsa nakon dugogodišnjeg igranja za ovu franšizu. 

Očigledno je to jako teško palo popularnom Boogiu koji se posljedni put obratio novinarima u Sacramentu i svim fanovima popularnih Kingsa.

"Moja ljubav prema ovom gradu nije se nikada promjenila. Iako idem ja sam još uvijek isti. Svaka porodica u ovom gradu mnogo mi znači, kao i svaka duša ovog grada. Sve je isto. Istina ja da ja nisam više u dresu Kingsa, što je uredu, ali ljubav koju ste mi pružali svih ovih godina je još uvijek ovdje",  rekao je između ostalog Cousins.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti