Faried zagalamio na Nurkića: "Je*i se!"

Nakon fantastične blokade

Faried zagalamio na Nurkića: "Je*i se!"

Gdje je Jusuf Nurkić, tu je dobra zabava. Naš košarkaš je sve omiljeniji lik u svlačionici Denvera a tome svjedoče i njegovi saigrači koji su uz Nurkića naučili mnogo toga, kao npr. pričati i psovati na bosanskom jeziku.

Jusuf Nurkić je u susretu protiv Lakersa napravio monstruoznu blokadu nad Ryanom Kellyjem a ono što je uslijedilo nakon toga nasmijalo je sve i gurnulo sjajan potez u potpuno drugi plan.

Kenneth Faried se približio Nurkiću i euforično vrisnuo: "Je*i se!", a naš košarkaš je s osmijehom reagovao na simpatičnu doskočicu svog velikog prijatelja.

Njegov ritual provokativnog obraćanja protivničkim igračima nakon blokada se Nurkiću vratio kao bumerang, ali ni on sam nije mogao slutiti da će to doživjeti od svog saigrača i to na vrlo zanimljiv način.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.