Fener oslabljen protiv Efesa
Foto: EPA

Fenerbahce u problemima pred bitan duel Eurolige

Fener oslabljen protiv Efesa

Fenerbahce Ulker se našao u velikim problemima pred sutrašnji euroligaški ogled sa Anadolu Efesom.

Ekipa Željka Obradovića zakomplikovala je sebi situaciju porazom od Maccabi Tel Aviva u prošlom kolu, pa im je pobjeda protiv Efesa imperativ.

Ipak Fener je u dosta nezavidnoj situaciji, Bogdan Bogdanović koji se povrijedio prošle sedmice neće biti spreman za ovu utakmicu, iako su vijesti iz Turske nagovještavala da postoje šanse da srbijanski reprezentativac nastupi protiv Efesa.

Iako je Obradović zasigurno i razmišljao o opciji bez Bogdanovića, jer se u prvi mah procjenjivalo da će on odsustvovati dvije do tri sedmice, ono što predstavlja dodatni problem za ekipu Fenera jeste neigranje Kostasa Sloukasa i  upitan nastup Luigija Datomea.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ovo bi moglo itekako oslabiti ekipu Fenerbahcea koja sutra gostuje kod Efesa.

Utakmica se igra od 18:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti