Fenerbahčeu 45 miliona za tri godine
Foto: EPA

Dogovor s Dogušom

Fenerbahčeu 45 miliona za tri godine

M. Šljivak

Aktuelni prvak Evrope Fenerbahče sklopio je nevjerovatan sponzorski ugovor.

Doguš grupa će u naredne tri godine postati sponzor turskog velikana, a za taj ugovor će ekipa Fenera inkasirati nevjerovatnih 45 miliona eura.

Vijest da je Doguš novi sponzor Fenera potrvdio je predsjednik Fenerbahče Aziz Yildirim.

"Spremni smo potpisati trogodišnji ugovor s Doguš grupom i još je ostalo da zvanično potpišemo ugovor. Ovaj dogovor će pokriti pola našeg budžeta koji iznosi 30 miliona godišnje", rekao je Yildirim.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Prvak Evrope će tako ponovo imati novac za velike stvari.  Sigurno je da ovaj tim biti ponovo glavni kandidat za naslov prvaka Evrope i sigurno je da ćemo ih i dalje gledati u samom evropskom vrhu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi