Floyd najavio: Vrijeme je da kupim NBA tim
Foto: EPA

Najavio kupovinu tima

Floyd najavio: Vrijeme je da kupim NBA tim

M. Šljivak

Legendarni bokser Floyd Mayweather odlučio je kupiti NBA tim.

Čovjek koji je u penziju otišao kao neporažen (49-0), poznat je kao i jedan od najbogatijih sportista, pa sebi može priuštiti ono što običan smrtnik ne može.

Čini se kako je sada odlučio da uloži novac u novi biznis i planira kupiti NBA tim. On se na ovaj potez odlučio nakon sastanka s legendarnim Magicom Johnsonom.

"Upravo sam imao sastanak s Magicom Johnsonom. Mislim da je vrijeme da kupim NBA tim. Ako je neko zainteresovan da mi proda ekipu, molim da se javi", napisao je Mayweather na Instagramu.

Bivši bokser je veliki ljubitelj košarke. Često se može vidjeti na utakmicama najjače lige svijeta, a vidjećemo hoće li uskoro postati i vlasnik jedne od ekipa.

Sve vodi ka tome, a dovoljno novca ima, jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 400 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi