Freeland na pragu Unicaje
Joel Freeland je imao sjajnu sezonu u Gran Kanariji

Košarkaški transfer

Freeland na pragu Unicaje

Joel Freeland (208 cm visine, 1987. godište), košarkaški reprezentativac Velike Britanije na pragu je potpisa sa Unicajom, ekipom koja je ove sezone nes(p)retno eliminisana u polufinala play-offa od Regal Barcelone.

Freeeland je imao sjajnu sezonu u Gran Canariji, ali mu je ugovor istekao prije nešto više od mjesec dana i sada je slobodan igrač.

Freeland će na «Eurobasketu 2009» u Poljskoj biti jedna od uzdanica Velike Britanije koja je plasman na završni turnir izborila u konkurencije naše selekcije, Izraela i Češke, a eventualnim dolaskom Denga i Gordona šanse da naprave neki značajniji rezultat će im itekako porasti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije