Garnett: Maker će biti MVP lige, zapišite to
Foto: EPA

Legendarni košarkaš impresioniran mladim centrom

Garnett: Maker će biti MVP lige, zapišite to

Bivši košarkaš Minnesota Timberwolvesa i Boston Celticsa Kevin Garnett provodi svoje "penzionerske" dane radeći sa mladim talentima Milwaukee Bucksa, Giannisom Antetokounmpom i Thonom Makerom.

Svim ljubiteljima NBA košarke je već sada jasno o kakvom se igraču radi kada je u pitanju popularni Greek Freak, ali Garnett smatra da se i od Thona Makera, koji igra svoju drugu NBA sezonu, mogu očekivati velike stvari u budućnosti.

"Thon Maker podsjeća na mene. On voli košarku. Mlad je, ima sjajne atletske sposobnosti i mnogo vještina. Ima puno osjećaja, agilan je i odlično se kreće", pohvalio je Garnett 20-godišnjeg centra Bucksa.

"Ima i odličan šut za tri poena, može pogoditi iz velike udaljenosti. Ima, kako mi kažemo, dobre kosti. Thon će jednog dana biti MVP lige, zapišite to. Ima dovoljno apetita da pokuša to ostvariti", poručio je Garnett.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi