Garnett: Volio bih prenijeti ono što znam na Cousinsa
Foto: EPA

Garnett o Cousinsu

Garnett: Volio bih prenijeti ono što znam na Cousinsa

S. Bošković

Bivša NBA zvijezda Kevin Garnett izjavio je da bi volio prenijeti znanje koje je stekao u NBA na DeMarcusa Cousinsa. 

Centar New Orleans Pelicansa jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji u čitavoj ligi i od njega se očekuje dosta toga. Njegove sjajne igre u svakoj utakmici već su postale svakodnevica, a bivši NBA prvak mu želi pomoći da još dodatno napreduje. 

"Želio bih mu prenijeti svoje znanje. On je za mene trenutačno najbolji centar koji igra u ligi", rekao je Garnett. 

Također, bivši košarkaš Celticsa ističe da se nada da Cousins ove sezone može ponijeti nagradu najkorisnijeg igrača lige. 

DeMarcus Cousins je ove sezone za Pelicanse odigrao pet utakmica, a u prosjeku ubacuje 33 poena po susretu, a ima još i 14 skokova, te dvije blokade po meču. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi