Gasol nije siguran da li ostaje u Memphisu
Foto: EPA

Slobodan do 1. jula

Gasol nije siguran da li ostaje u Memphisu

E. Škorić

Fantastični španski centar Marc Gasol nije siguran ostaje li u Memphis Grizzliesima.

Gasol će prvog dana jula naredne godine postati slobodan igrač, ali Grizzliesi ne žele da izgube svog glavnog igrača, pa će mu ponuditi petogodišnji ugovor vrijedan 108 miliona dolara.

“Kada budem donosio odluku, najvažnija će mi biti momčadska kvaliteta. Treba da radiš svaki dan i osjećaš se dobro jer znaš da svi imaju širu sliku u glavi, a to je šansa da se osvoji prsten”, rekao je Gasol, dodavši:

“Sačekat ću do kraja sezone i onda donijeti odluku. Trebaš biti siguran u odluku koju donosiš i koja određuje tvojih narednih četiri-pet godina žviota”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.