Gegić debitovao za prvi tim Bayerna

Mladi bh. košarkaš

Gegić debitovao za prvi tim Bayerna

Košarkaši Bayerna nastavljaju sa pobjedama u Eurocupu. 

Minhenski tim savladao je sinoć ekipu Reggio Emilie rezultatom 83:58, a u ovom meču za prvi tim Bayerna debitovao je bh. reprezentativac Amar Gegić.

Gegić je na terenu proveo dva minuta i za to vrijeme je zabilježio dvije asistencije, pa je utakmicu završio sa valorizacijom od dva indexna poena.

Naš Zmaj je dobrim nastupima za drugi tim Bayerna, gdje je bio nosilac igre, skrenuo na sebe pažnju trenera Aleksandra Đorđevića, koji mu je sinoć dao priliku da se dokaže i u najjačem timu Bayerna. 

Vjerujemo da je Gegić opravdao očekivanja Đorđevića, te da ćemo ga u narednom periodu što više gledati u njemačkoj BBL ligi i Eurocupu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi