Generalna proba pred Univerzijadu

Košarkaški turnir u Beogradu

Generalna proba pred Univerzijadu

Teme:

Kao uvertira za nastup košarkaške reprezentacije Srbije na Univerzijadi, od 27. do 29. juna, na kojoj naše istočne komšije očekuju medalju, u «Hali sportova» će biti odigran preduniverzitetski turnir muških selekcija na kojem će učestvovati univerzitetske selekcije Srbije, SAD, Rusije i Kanade.

Ovaj turnir poslužiće kao provjera svim selekcijama da vidi pravo stanje forme i jačine rivala.

Prvog dana turnira (subota) sastaće se Srbija i- Rusija (18.30) te SAD i Kanada (21). U nedelju igraju Rusija - Kanada (18.30) i Srbija - SAD (21), dok će posljednjeg dana turnira (ponedjeljak) snage odmjeriti SAD - Rusija (18.30) i Srbija - Kanada (21).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.