George: Osjećam da je ovo šampionski tim

Sretan zbog dolaska Mela

George: Osjećam da je ovo šampionski tim

E. Škorić

Carmelo Anthony je u velikom trejdu stigao u Oklahomu, a tamo ga čekaju Russell Westbrook i Paul George.

George je došao iz Indiane, a pridružio mu se i Melo, koji je odlučio da napusti New York Knickse i da krene u borbu za titulu.

"Osjećam da je ovo šampionski tim. Nalazim se na pravom mjestu. Znam i da je Russ na pravom mjestu. Melo je motivisaniji nego ikad prije. Kada spojite nas trojicu, znate da će to biti nešto posebno", rekao je George, pa je nastavio:

"Imamo mladu, talentovanu ekipu i nevjerovatnog trenera, a i čelnici kluba spremni su sve uraditi da pojačaju tim. Sada nam je potrebna samo šminka da budemo sjajna organizacija i da osvojimo titulu", istakao je George.

Uz spomenute Mela i Westbrooka, te Georgea OKC će biti sigurno jedan od kandidata za titulu. Ovo je još jedan u nizu 'drim timova' nakon što su u Warriorsima Durant, Curry i Thompson, a u Cavsima James, Love i Thomas.

Jak je i Houston sada s Paulom i Hardenom, Boston ima Haywarda i Irvinga, tako da uzbuđenja u novoj NBA sezoni sasvim sigurno neće nedostajati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi