George: Spremni smo da se borimo za naslov
EPA

Oklahoma vjerovatno nikad jača

George: Spremni smo da se borimo za naslov

E. Ganibegović

Paul George, koji je ovog ljeta stigao u Oklahomu, vjeruje kako njegova ekipa naredne sezone može da napravi velike stvari.

Već je poznato da je Carmelo Anthony stigao u Oklahomu, pa se tako u Thunderu nadaju kako mogu mnogo napraviti, jer sada imaju svoj veliku trojku, koju čine Westbrook, George i Carmelo. 

"Osjećam kao da je ovo tim za titulu. Ja sam odlično, a znam da se i Russ odlično osjeća. Melo je motivisan više nego ikad. Kada spojite nas trojicu koji imamo još uvijek mnogo toga da dokažemo, siguran sam da ćemo biti poseban tim", rekao je George, nakon čega je istakao:

"Imamo grupu mladh igrača. Mnogo talenta, odličnog trenera i klub radi sve kako bi unaprijedio tim. Ovo je velika organizacija i tim zaslužuje da se bori za titule."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi