Gordon: Spreman sam za izazove
Foto: KK Partizan

Novi igrač Partizana

Gordon: Spreman sam za izazove

Bivši igrač moskovskog CSKA Jamont Gordon (29) novi je član Partizana.

Sa crno-bijelima Gordon je potpisao saradnju do kraja sezone.

Amerikanac je zbog povrede koljena pauzirao godinu dana, a prethodno je nastupao za Tofas. Igrao je još za Fortitudo, Cibonu i Galatasaray.

"Drago mi je da sam zdrav i spreman da izađem na teren i pomognem ovom timu da ostvari neke važne pobjede", rekao je Gordon.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je da će Gordon propustiti sutrašnju utakmicu sa FMP-om u okviru 19. kola ABA lige, kao i da od povratka Nenada Krstića u tim vjerovatno neće biti ništa.

"Sa Gordonom smo potpisali do kraja sezone, ali on neće biti sutra u protokolu za utakmicu sa FMP-om. Što se tiče Krstića, od toga vjerovatno nema ništa, ali ne mogu još ništa da kažem sigurno. To ćemo znati u toku dana", jasan je bio Todorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi