Green: LeBron može biti najveći, ali ne može imati prsten
Foto: EPA

Košarkaša Warriorsa zanima samo naslov NBA prvaka

Green: LeBron može biti najveći, ali ne može imati prsten

Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi će u petak u ranim jutarnjim satima odigrati prvu utakmicu NBA finala, inače trećeg uzastopnog finalnog okrašaja ove dvije ekipe. A košarkaš Warriorsa Draymond Green ističe kako ga zanima samo šampionski prsten.

"On može biti najveći svih vremena, ali ovaj prsten ne može imati", izjavio je Green, te nastavio:

"Naš cilj nije da natjeramo nekoga da kaže kako LeBron nije najbolji u historiji. Svaka njemu čast. Na kraju dana, sve je to subjektivno mišljenje."

"Nije me briga hoće li neko reći da je LeBron najveći svih vremena. Jedina stvar koja me zanima je da ljudi ne mogu reći da je LeBron bio NBA prvak 2017. godine.

Warriorsi će u petak u 03:00 sati po našem vremenu ugostiti Cavse u svojoj Oracle Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti